Şirketiniz İçin Kurumsal Seyahat Platformu Faydaları

16.03.2023 06:45

İş seyahatlerinizi tek bir platform üzerinden birleştirmek, size çeşitli durumlarda kullanmanız için güçlü veriler sağlarken seyahat giderlerinde maliyet tasarrufu ve süreç verimliliği açısından önemli faydaları da beraberinde getirmektedir.Doğru rezervasyon aracı, herkes için, hatta geleneksel yöntemi benimseyen X ve Y kuşağı için dahi online rezervasyon yapmayı ve seyahat deneyimini yönetmeyi kolaylaştıracaktır.

Çalışanlarınız tek bir platform üzerinden iş seyahati rezervasyonlarını yaptıklarında, herhangi bir anda nerede olduklarını bileceksiniz ve şirketinizin seyahat bütçesini ekstra harcamalardan kurtarmak için online raporlamalar aracılığıyla yerleşik tasarruf otomasyonlarına sahip olacaksınız. Seyahat yönetimi hizmetlerinin bir seyahat masrafı politikası oluşturmaya ve kontrol etmeye, yurt içi ve yurt dışı seyahat için çalışan deneyimini yükseltmeye nasıl yardımcı olabileceğini bu içeriğimizde ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz.

1. Vikingon Kurumsal Seyahat Politikası

İyi bir seyahat politikası, kısıtlayıcı veya cezalandırıcı olmaktan ziyade,iş seyahatine çıkan çalışanlarınızın konforunu gözetirken şirketinizin değerleri, ihtiyaçları ve hedefleri ile eşleşen kararlar almaya yönlendirmelidir. Şirket hedeflerine ve seyahat edenlerin konforuna uygun seçeneklerin vurgulanması ve uygun olmayanların belirlenmesi, gezginlerin kendilerini iyi hissettikleri seçimler yapmalarını kolaylaştırırken aynı zamanda şirkete fayda sağlar.

Bir otele ne kadar harcayabilirim? Hangi destinasyonlar limit dışı? İstediğim uçuşu seçebilir miyim? Bu soruları yanıtlayan ve bunları doğrudan rezervasyon sürecine dahil eden bir seyahat politikasına sahip olmak, iş seyahatine çıkan çalışanlarınızın kendilerini güvende hissetmelerini kolaylaştırır.

2. Vikingon Kurumsal Seyahat Platformu

Online Kurumsal Seyahat Platformu ; karmaşık seyahat rezervasyonlarını,e-mail üzerinden takibi zorlaşan seyahat süreçlerini daha kolay ve hızlı hale getirecektir. Yolculuk ayrıntılarını kesinleştirmek saatlerce sürebilir ve o zamana kadar fırsat geçmiş olabilir veya planlar değişmiş olabilir. Online seyahat platformu aracılığıyla önce en iyi seçenekleri görmek, gezginleriniz ve seyahat düzenleyicileriniz için önemli ölçüde zaman kazandırır.
Örneğin ;
Vikingon üzerinden uçak bileti,otel rezervasyonu,araç kiralama veya tren bileti taleplerinizi ortalama olarak 3 dakikada tamamlayabilirsiniz.

Çalışanlarınız tek bir platform üzerinden iş seyaheti rezervasyon yaptıklarında, herhangi bir anda nerede olduklarını gözlemleyebilir ve takip edebilirsiniz.Bir şeyler ters giderse çalışanları bulmanın merkezi bir yolu yoktur.Vikingon online rezervasyon deneyimi ile tek bir platform üzerinden, herhangi bir zamanda kimin nerede olduğunu saniyeler içinde bulabilirsiniz.

3. Vikingon İle Seyahat Bütçelerinizi Yönetin

Online Kurumsal Seyahat Platformu, şirketinizin seyahat bütçesini ekstra harcamadan kurtarmak için yerleşik tasarruf mekanizmalarına sahiptir. Vikingon tasarruf etmenize nasıl yardımcı olabilir? Örneğin uçuş limitlerinizi,fiyat,lokasyon,kabin bazlı belirleyebilir ve tüm çalışanlarınızın bu politikaya uyumunu sağlayabilirsiniz.Dinamik rapor modülü sayesinde ise gerçekleşen uçuşları analiz edebilir,rezervasyon anında en uygun fiyat,en yüksek fiyat ve seçilen fiyatları karşılaştırarak tasarruf planlamalarınıza ve seyahat bütçenize yön verebilirsiniz.

4. Tüm Seyahatlerinizi Vikingon Sayesinde Tek Bir Kanaldan Yönetin

Seyahati tek bir platform üzerinden birleştirmek, size çeşitli şekillerde kullanmanız için güçlü veriler sağlar. Çoğu sektörde üst düzey liderler, süreçleri geliştirmelerine ve üretimi artırmalarına olanak tanıyan kalıpları tanımlamak için verilerin önemini anlıyor.Seyahat verileri de aynı derecede önemlidir.Konsolide bir seyahat programı olmadan, harekete geçirecek verileriniz olmaz. Ancak tüm seyahat harcamaları tek bir seyahat yönetimi yazılım sistemi üzerinden aktığında , seyahat maliyetlerini en aza indirmek için eğilimleri ve tasarruf fırsatlarını kolayca tespit edebilirsiniz.

Verileri, gezginlerinize daha iyi hizmet vermenin yollarını ortaya çıkarmak için de kullanabilirsiniz. Örneğin, belirli yolcuların daha yüksek ücretli uçuşlar rezervasyonu yaptığını görürseniz, bunu bir sohbet başlatmak için bir fırsat olarak kullanın. Bu gezgin grubunun önemli ölçüde daha fazla yolda olduğunu veya daha fazla esnekliğe ihtiyaç duyduğunu veya zaman çizelgelerinin değiştiği projelere sahip olduğunu görebilirsiniz.

5. Vikingon İle Gelişmiş Teknolojiden Yararlanın

Teknolojiniz ne kadar etkili olursa olsun, gezginlerin hala bir insanla konuşmanın güvencesini istedikleri zamanlar vardır. Bu, teknolojik olarak daha az meyilli olan yolculara gönül rahatlığı sağlamak için çok önemlidir. Doğru rezervasyon aracı, herkes için, hatta eski offline yöntemleri benimseyeler için bile rezervasyon ve seyahat yönetimini kolaylaştıracaktır.

Bazı çevrimiçi rezervasyon araçları kullanışsız gelebilir, bazıları da basitleştirilmiş ve sezgiseldir. Herkesi gemiye almak için ikincisini seçmek isteyeceksiniz, bu nedenle seyahat taleplerini telefon aracılığıyla iletmeye alışkın X ve Y kuşağından basılı&yazılı seyahat planlarını tercih edenlere kadar herkes,kısa bir direnç sürecinin ardından kullanım kolaylığına alıştıkça online kurumsal seyahat platformunu benimseyecek ve tüm seyahat hizmetleri için kullanmak isteyecektir.

Başlangıçta bir direnç olsa da, müşterilerimizin geleneksel çevrimdışı yerine uçak bileti ve otel odaları için çevrimiçi rezervasyonu tercih ettiğini görüyoruz.

6. İş Yükünüzü Vikinon İle Hafifletin

Yönetilen bir seyahat programı, tüm seyahat ve harcama sürecinizi düzene sokacak ve çalışanlarınızın her hafta saatlerinden tasarruf sağlayacaktır.Hiç kimse faturaları, makbuzları takip etmekten ve gider raporlarını manuel olarak derlemekten hoşlanmaz ve büyük zaman kaybı olarak görür.

Vikingon ; 7/24 erişilebilir online rapor modülüyle,seyahat düzenleyicileri ve finans ekipleri için mutabakat ve faturalama sürecini hızlandırır. Şirket içi seyahat onay süreçlerinin uygulanmasına yönelik otomatik yardımdan,herhangi bir cihazda hızlı ve kolay seyahat onayına, tek tıklamayla gider raporlama ve ödemeye kadar, yönetilen bir seyahat programı oyunun kurallarını değiştirir.

Şirketinizin online yönetilen bir seyahat programına geçme zamanı gelmedi mi ?

Vikingon ; yenilikçi teknoloji ve gezgin merkezli destek yoluyla bunu başarmanıza yardımcı olabilir.
Detaylı bilgi için 0212 334 26 00 numaralı hattımızdan veya
sp@vikingturizm.com.tr adresimizden bilgi alabilirsiniz.

 

Her adımda sizin için buradayız.
Rezervasyonunuzun ilk dakikasından eve güvenli bir şekilde varana kadar seyahat uzmanlarımız her zaman hizmetinizde.
pazarlama@vikingturizm.com.tr

0 212 334 26 00