VikingOn ile Kurumsal Konaklamalarınızı Yönetin!

28.05.2024 08:39

Kurumsal Konaklama ve Seyahat Yönetimi

Kurumsal konaklama, şirketlerin otel rezervasyon ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri içerir ve yurt içi ve yurt dışı olarak ikiye ayrılır.

Türkiye'nin ve dünyanın birçok farklı noktasındaki otel seçeneklerine, bütçenize ve prosedürlerinize uygun olarak Kurumsal Seyahat Acentanız aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Hem kullanıcı dostu bir arayüz olan VikingOn'u kullanarak hem de geleneksel yöntemlerle (e-posta, telefon araması) zamandan tasarruf ederek bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Kurumsal seyahatlerinizin sorunsuz geçmesi ve zaman yönetimi açısından avantaj sağlaması için çalıştığınız acentaya 7/24/365 ulaşabiliyor olmanız çok önemlidir. Birçok firma farklı amaçlarla seyahat eder; bu seyahatler toplantılar, eğitimler, fuar katılımları ve organizasyonlar gibi çeşitli etkinlikleri içerebilir. Aynı zamanda saha ve satış ekipleri de düzenli olarak seyahat eder ve bu durum, fazla geceleme gerektirir. Kurumsal konaklamaların yönetimi basit gibi görünse de, arka planda dikkatli bir çalışma gerektirir.

Özellikle sık geceleme yapan firmalar, kurumsal seyahat acentasından profesyonel hizmet alarak konaklama işlemlerinin sorunsuz ilerlemesini sağlayabilir. Kurumsal konaklama işlemlerinde en önemli ve dikkat gerektiren konuların başında iptaller ve değişiklikler gelir. Rezervasyonların iptal edilmesi veya tarih değişikliği yapılması gibi durumlar kurumsal seyahatlerde oldukça yaygındır. Bu tür durumlarla çalışanlarınızın uğraşmaması ve işleyişin sorunsuz devam etmesi için kurumsal seyahat acentası ile çalışmak önemlidir.

Kurumsal Konaklamalarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sektörde 37 yıllık deneyimimizle, küçük, orta ve büyük ölçekli firmaların konaklama işlemlerinde edindiğimiz tecrübeleri en doğru şekilde paylaşmaya çalışıyoruz. Firmanıza uygun bütçe ve seyahatinize en uygun otelleri araştırdıktan sonra, doğru otel seçimini yaparak kurumsal konaklamalarınızın sorunsuz geçmesini sağlıyoruz.

Konaklamalar başlamadan önce, otel odanızda ve otelin genelinde önemli olan bazı detayları bilmenizi istiyoruz:

  • Hızlı Kablosuz Ağ
  • Konforlu Oda
  • Yeterli Araç Gereçler
  • Ekstra Hizmetler
  • Otel Lobisi

VikingOn ile Kurumsal Konaklama

Kurumsal seyahatlerinizi online olarak hızlıca yaparak zamandan ve masraftan tasarruf edebilirsiniz.

Kapsamlı Otel Seçenekleri

Kurumsal seyahatlerde otel listenizin ve fiyatlarının güncellenmesi çok önemlidir. Yıllardır çalıştığımız firmalar sayesinde il ve ülke bazındaki otel bilgimize güveniyoruz.

Zaman Tasarrufu

Kurumsal seyahatlerde hem seyahat edenlerin hem de kurumların zamanı değerlidir. Rezervasyon süreçlerinin en kısa sürede tamamlanması için online bir sistem kullanmak gereklidir. Bu sistemde firmaların kurumsal otel listeleri ve bizim bilgimizde olan oteller entegre edilerek geniş bir liste oluşturulmaktadır. Masraf planlamalarınız doğrultusunda, personel ve maliyet merkezi gibi özelliklerle kesilen faturalar ve raporlamalar, finans ve muhasebe departmanlarına düşen işi azaltmaktadır.

Maliyet Tasarrufu

Kurumsal seyahatlerin ekonomik koşulları da göz önünde bulundurulmalıdır. Oteller yıl içinde en az iki kez fiyat dalgalanması yaşar. VikingOn ile bu dalgalanmalar takip edilmekte ve sistemimize entegre edilmektedir. Şirket politikanıza ve kurum kültürünüze uygun, en uygun fiyatlı otel seçenekleri sunarak maliyet tasarrufu sağlamanıza yardımcı oluyoruz.

VikingOn Fırsatları

Kurumsal seyahatlerinizde gelişmiş altyapımızla, yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonu, uçak bileti, araç kiralama ve transfer, toplantı ve organizasyon işlemlerini kesintisiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Kurumsal seyahat ve konaklamalarınız için 0212 334 2600 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.

Her adımda sizin için buradayız.
Rezervasyonunuzun ilk dakikasından eve güvenli bir şekilde varana kadar seyahat uzmanlarımız her zaman hizmetinizde.
pazarlama@vikingturizm.com.tr

0 212 334 26 00