Kurumsal Konaklama

20.01.2023 11:37

Kurumsal konaklama, şirketlerin otel rezervasyonu ihtiyaçlarına göre sunulan hizmetleri barındırır. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bu hizmet ikiye ayrılmaktadır.

Türkiye’nin ve Dünyanın binlerce farklı noktasına bütçenize ve prosedürlerinize uygun seçeneklerine Kurumsal Seyahat Acentanız sayesinde hem kullanıcı dostu bir ara yüz VikingOn, hem de klasik yöntem (e-mail, telefon araması) zamanınızdan tasarruf ederek ulaşabilirsiniz. Kurumsal seyahatlerinizin sorunsuz geçmesini ve zamandan tasarruf edebilmenizi sağlamak için, çalıştığınız acentaya 7/24/365 gün ulaşabiliyor olmanız da çok önemlidir. Birçok firma çok farklı amaçlar ile seyahat gerçekleştirmektedir. Bu seyahatlerin kapsamı toplantı, eğitim, fuar katılımı, organizasyonlar olabilir. Diğer bir taraftan saha ve satış ekiplerinin düzenli olarak hareket halinde olup, fazla geceleme yapma durumlarıdır. Kurumsal konaklamaların yönetimi çok basit bir işlemmiş gibi görünmekle birlikte arka tarafta çok dikkatli bir çalışma gerektirir.

Özellikle gecelemesi çok olan firmalar kurumsal seyahat acentasından profesyonel hizmet alarak konaklama işlemlerinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlayabilirler. Kurumsal konaklama işlemlerinde en sorunlu ve dikkatli takip edilmesi gereken tarafı iptal veya değişikliklerdir. Rezervasyonların çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilmesi veya tarih değişikliği yapılması gibi ihtiyaçların çıkması özellikle kurumsal seyahat dinamiğinde çok doğaldır. Bu tip durumlarda süreçle çalışanlarınızın uğraşmaması ve işleyişin doğru devam etmesi için kurumsal seyahat acentası ile çalışılması çok önemlidir.


Kurumsal Konaklamalar İçin Önemli Detaylar

Sektöre de 37 senedir küçük, orta ve büyük ölçekli Kurumsal firmaların konaklama işlemleri ile kazandığımız tecrübeyi sizlerle en doğru şekilde paylaşmaya çalışıyoruz. Firmanıza uygun bütçeye ve seyahatinize en uygun otelleri araştırdıktan sonra, doğru otel seçimini yaparak kurumsal konaklamanızda profesyonel ve öngörülü davranarak yaşayabileceğiniz sorunları sıfıra indirmek için doğru yönlendirmeleri yapıyoruz.

Kurumsal konaklama başlamadan önce de hem otel odanızda hem de otel geneli için aşağıdaki önemsiz gibi görünen, aslında seyahatinizin kalitesi için önemli olan detayları bilmenizi istiyoruz.

  1. Hızlı Kablosuz Ağ
  2. Konforlu Oda
  3. Yeterli Araç Gereçler
  4. Ekstra Hizmetler
  5. Otel Lobisi

Kurumsal Konaklama İçin VikingON

Kurumsal seyahatlerinizi On-line olarak hızlıca yaparak zamandan ve masraftan tasarruf edebilirsiniz.

Kurumsal Seyahate Uygun Kapsamlı Otel Seçenekleri;

Kurumsal seyahatlerde otel listeniz ve listede olan fiyatların güncellenmesi çok önemlidir.

Uzun yıllardır çalıştığımız firmalar sayesinde İl ve ülke bazındaki otel bilgimize çok güveniyoruz.

Zaman Tasarruf;

Kurumsal seyahatlerde hem seyahat edenlerin hem de kurumların zamanı çok kıymetlidir. Ve rezervasyon süreçlerinin en kısa sürede ilerlemesi on-line bir sistem kullanılarak yapılabilmektedir.

Bu sisteme hem firmaların kurumsal otel listeleri, hem de bizlerin bilgisinde olan oteller entegre edilerek çok geniş bir listeye sahip olunmaktadır.

Masraf planlamalarınız, sizlerin isteği üzerine personel ve maliyet merkezi vb özellikle kesilen faturalar ve bunların raporlamaları finans ve muhasebe departmanlarına düşen işi azaltmaktadır.

Maliyet Tasarrufu;

Kurumsal seyahatlerde diğer ve önemli konulardan biri de yapılan her seyahatte ekonomik koşulların göz önünde bulundurmasıdır. Oteller yıl içerisinde en az iki defa fiyat dalgalanması yaşamaktadır. Kur ve pandemi bazlı durumlar hariç. VikingOn ile bu dalgalanmalar bizim tarafımızdan takip edilmekte ve sizlerin bilgisi dahilinde sisteme entegre edilmektedir. Maliyet tasarrufunuz için şirket politikanıza ve kurum kültürünüze özel, en uygun fiyatlı otel seçenekleri sunmak size bu tasarrufu sağlayacaktır.

Kurumsal Seyahatlerde VikingOn Fırsatları;

Kurumsal tüm seyahatlerinizde gelişmiş altyapımız; yurt içi ve yurt dışı otel, uçak bileti, araç kiralama ve transfer, toplantı ve organizasyon işlemlerinizi kesintisiz olarak bu siste üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Her adımda sizin için buradayız.
Rezervasyonunuzun ilk dakikasından eve güvenli bir şekilde varana kadar seyahat uzmanlarımız her zaman hizmetinizde.
pazarlama@vikingturizm.com.tr

0 212 334 26 00